پرچکن بادی از دسته ابزارآلات قدرتمندی می باشد که برای عموم کارهای صنعتی و مکانیکی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه پرچ کن بادی نیز همانند مابقی وسایل ها دارای عمر مفید بوده و ممکن است روزی خراب شود. اگر چه وسایل الکتریکی عموما سریعتر و در تعداد دفعات بیشتری از باقی وسایها خرابی به بار می آورند و نیازمند تعمیر هستند.

اقداماتی که باید پس از بروز مشکل با پرچ کن بادی انجام دهید:

عیب یابی پرچ کن بادی: اگر پرچ کن بادی شما درست کار نمی کند، اولین قدم، عیب یابی آن می باشد. جهت عیب یابی چند کار وجود دارد که می توانید انجام دهید.

چک کردن فیلتر هوا: اگر فیلتر هوا کثیف یا مسدود شده باشد، میتواند جریان هوا را محدود کند و سبب سوختن فیلتر هوا شود.

فیلتر هوا

چک کردن فیلتر هوا: اگر فیلتر هوا کثیف یا مسدود شده باشد، می تواند جریان هوا را محدود کند و باعث عملکرد ضعیف پرچ کن بادی شود پس فیلتر هوا را بررسی کنید.

بررسی سوکت برق: سوکت برق پرچ کن بادی را بررسی کنید. در صورت شل بودن و یا آسیب دیدن آنرا تعویض نمیایید.

کنترل کننده پرچ کن: کنترل پرچ کن بادی را تست کنید و در صورت خرابی، آنرا تعمیر و یا تعویض کنید.

 

تعمیرکار پرچ کن بادی

در زمان بروز خرابی دستگاه پرچکن بادی، در صورتی که زمان کافی، تجربه فنی، مهارت و یا ابزار لازم را ندارید، میتوانید به (فروشگاه مونتاژ تکنیک، نمایندگی انحصاری ابزار بادی پوما ایر) مراجعه فرمایید. جهت تعمیر و سرویس پرچ کن بادی و یا ابزار های بادی دیگر نیز میتوانید با شماره 02166750027 تماس حاصل کرده، تا در کوتاه ترین زمان ممکن (48 ساعت) ابزار تعمیر شده و به دست شما برسد.

نحوه نگهداری از پرچ کن بادی

هر دستگاهی نیاز به مراقبت و نگه داری دارد که در افزایش طول عمر دستگاه نیز موثر می باشد. در نهایت باید دستگاه پرچ کن بادیتان را به طور منظم تمیز و روغن کاری نمایید. دستورالعمل های لام جهت نگه دار از پرچ کن بادی:

  • فیلتر هوا را هر 3000 تا 5000 مایل یا هر 3 تا 6 ماه تعویض کنید.
  • پرچکن بادی را هر 12000 تا 15000 مایل یا هر 1 تا 1.5 سال روغن کاری کنید.

راهنمای روغن کاری: جهت تمیز کردن پرچ کن بادی، باید از یک برس نرم یا یک کارواش فشار بالا کمک بگیرید. برای روغن کاری پرچ کن بادی، میتوانید از روغن موتور یا روغن مخصوص پرچ کن بادی استفاده نمایید.

  • از آسیب رساندن به پرچ کن بادی خودداری کنید.
  •  از قرار دادن دستگاه زیر اشیای سنگین وزن خودداری فرمایید.
  • از اثابت و کشیده شدن دستگاه بر روی زمین خودداری نمایید.